Informații despre preț și metodele de finanțare
Gradul de finisare
80%
Începutul construcției:
trimestrul IV, anul 2021
Finisarea construcției:
trimestrul II, anul 2024
Locație:
sect. Buiucani, str. Vasile Lupu, 28
Disponibil:
În Vînzare

Complexul locativ din str. Vasile Lupu nr. 28 este amplasat la intersecţia str. N. Belinski, în imediata apropiere de unul din cele mai curate si amenajate parcuri – “Valea Morilor”.

Tipul construcţiei - carcas din beton armat, pereții exteriori și interiori sunt din cărămidă roșie,fară grinzi. Regim de înălţime – 3 nivele de parcări subterane, 1 nivel de spaţii comerciale, 10-12 nivele locuibile, inălţimea tavanelor 3m.

Fațada întregului complex dispune de un sistem de izolare termică cu vată minerală de la 80-100mm, finisată cu tink european, marca Baumit, Caparol. Soclul şi parterul fiecărui bloc va fi finisat cu granit, ce va oferi un grad de finisare de o calitate înaltă şi durabilă.

Complexul locativ va fi dotat cu un sistem complex de ventilare, cu instalarea coşurilor de fum din inox pe acoperişul blocului, conform cerinţelor europene, ce va extrage aerul din toate încăperile blocului, oferind posibilitatea obţinerii unei aerisiri generale şi permanente cu un debit de aer proaspăt şi stabil, dar mai ales independent faţă de condiţiile atmosferice.

Geamuri termopane cu 6 camere și cu 3 rînduri de sticlă, de culoare grafiti pe exterior şi alb pe interiorul apartamentelor. Pardoselile cu grosimea de 70mm si cu şapa de egalizare de 50mm sunt izolate fonic şi termic cu granule din PVC si folie de izolare, ce permite un trai liniștit și confortabil.

Apartamentele vor fi dotate cu încălzire autonomă individuală: cazan de clasa „A” producător german sau italian, sistem de distribuire a agentului termic, radiatoare din aluminiu cu secţiuni și uscător în baie. Contor de gaz, apă și electricitate pentru fiecare aprtament. Petru un regim înalt de securitate şi un trai confortabil, complexul va fi dotat cu:

  • sistem antiincendiu, conform standartelor europene (EN 54) instalat in tot complexul, prin conectarea la detectorii de fum, de temperatură şi de gaz, la centrala de alarmă folosită împotriva efracţiei;
  • sistem de pază şi supraveghere video 24/24, important pentru siguranţa fiecarui locatar.

Toate scările blocurilor sunt dotate cu ascensoare silențioase și moderne, Kleemann, ce vor cobori la toate nivelile, inclusiv şi la parcări.

Teritoriul complexului locativ va fi amenajat cu zone de recreere verzi, cu un teren complex de joacă pentru copii, la fel va fi instalat si un havuz modern. Intreg complexul va fi iluminat pe timp de noapte.

Construcție