Stoc epuizat

Începutul construcției:
dat în exploatare
Finisarea construcției:
dat în exploatare
Locație:
str. Valea Trandafirilor 2/2
Disponibil:
Stoc Epuizat
Complexul locativ „High Park” este construit din cărămidă roșie cu fațade de sticlă, parțial cu lemn și ținc. Reprezintă un bloc locativ cu 8 etaje și este împărțit în trei scări. Scările blocului locativ sunt dotate cu ascensoare „OTIS” cu cartele personale, ce merg până la nivelul parcării. În holul casei este amenajată o sală de sport cu saună. Locurile comune au sistem de monitorizare cu camere video. Clădirea dispune de garaje cu rolete la parcarea subterană unde este instalat un sistem modern de securitate. Pe acoperișul casei este amenajată o zonă de odihnă comună. Complexul Locativ „High Park” are doar 36 de apartamente, planificate a câte două entități la etaj. Apartamentele sunt „în versiune albă” și au o suprafață de la 140 mp până la 225 mp. Locuințele au terase cu viziuni deosebite asupra parcului.

Blocul a fost ridicat în parcul Valea Trandafirilor, în lanul naturii, având în apropiere nu doar aer curat, dar și puncte comerciale și locuri de interes pentru întreaga familie.

În apropierea blocului locativ se află multe locuri de odihnă și divertisment, restaurante, cafenele, centre comerciale, magazine alimentare, bănci, farmacii, licee și grădinițe.

Blocul este amplasat foarte aproape de Bulevardul Decebal și are căi directe la toate sectoarele or. Chișinău.

Construcție