Despre Companie

Bgtransparenttop

FPC „Exfactor Grup” SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi a început să-şi desfăşoare activitatea în sfera comerţului. În scurt timp Compania şi-a lărgit sfera de activitate şi anume în domeniul construcţiilor.

In anii de activitate 2004 - 2017, FPC „Exfactor Grup” SRL, a edificat si dat in exploatare in  total 17 Complexe locative si Blocuri de locuit, aproximativ 2150 apartamente, aceia ce constituie peste 270 000 m.p.

De-a lungul anilor FPC “Exfactor Grup” SRL s-a remarcat nu doar in constructia blocurilor locative dar si in construirea obiectelor industriale de importanta nationala si international asa cum ar fi Terminalul Aeroportului Chisinau care este proiect modern cu o arhitectura deosebita sau parcarea multietajata a Aeroportului Internațional Chișinău cu o suprafață de circa 23 000 m.p. compusa din patru etaje și o capacitate de 823 de locuri.

Un alt proiect de exceptie este si Complexul High Park din str. Trandafirilor 2/2. Acest complex locativ este unical pentru mun. Chisinau, deosebinduse prin urmatoarele caracteristici: s-au executat fatade ventilate asigurand o aeresire continuu a intregului bloc locativ, un numar mic de apartamente avand ca priveliste intreg orasul, ascensoare panoramice de ultima generatie,   pe acoperisul casei a fost amanejata o terasa cu zone de recreiere. 

Toate casele noastre au fost proiectate cu o stabilitate seismică pînă la 9 grade. Blocurile locative a  Companiei FPC „Exfactor Grup” SRL au ca structura carcasă de beton şi pereţi din cărămidă,  fiind izolate cu vata minerala, ce garanteaza o izolare fonica si termica trainica. Proiectul fiecarui apartament este bine structurat. In construcţia lor sunt utilizate doar materiale calitative şi sigure. Complexele locative sunt îngrădite, oferind un grad sporit de confort si securitate, teritoriile adiacente sunt înverzite, sunt amenajate cu terenuri de joaca şi spatii de agrement. La momentul dării în exploatare, în apartamente sunt instalate geamuri termopan cu 5-6 camere LowE, uşi blindate, contoare de apa şi gaz, apeduct şi sistem de gazificare, cablaj pentru televiziune şi internet prin fibraoptica, sistem de încălzire autonom.

FPC “Exfactor Grup” SRL construieste pentru Dvs in continuare.

Noi suntem aleşi pentru calitate, siguranţă şi iar calitate!

 

FPC “Exfactor Grup” SRL - investiţia în viitorul Dvs. comod şi sigur!   

Bgtransparentbottom
© 2018 EXFactor Group Site-ul realizat în web-studio.md